وسواس فکری وترس از رفتن پیش روانپزشک؟

سلام من از مراجعه به روانپزشکان میترسم چون به نظر من داروهایی که تجویز میکنند عملکرد طبیعی مغز رو مختل میکند وبیماری رو درمان نمیکند مثلا شخصی که وسواس فکری وعملی دارد این شخص استرس دارد که دچار بیماری بشود ویا فرصت مناسبی رو از دست بدهد یا بلایی به سرش بیاید یا عزیزی رو از دست بدهد وداروهایی که دکتر روانپزشک تجویز میکند به بررسی ریشه این احساس وافکار در فرد نمیپردازد واین داروها فقط عملکرد مغز رو طوری مختل میکند که شخص دیگر دچار اون احساس نشود وداروهای روانپزشکی بعضا اعتیاد اور هست ومن که رشته ام ریاضیات هست وباید محاسبات قوی انجام بدهم میترسم که با مراجعه به روانپزشک واستفاده از داروهای روانپزشکی به کارم وهوشیاری وعملکرد محاسباتی مغزم اسیب وارد بشود حال من رو راهنمایی کنید که با این افکار چگونه به روانپزشک مراجعه کنم؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    مغز هم عضوي از بدن هست و مثل بقيه اعضا دچار بيماري ميشه
    گاها فکرها زايده بيماري مغز هستن (عدم تعادل هورموني)که با دارو دوباره تنظيم ميشه مثل بيماري قند خون که به خاطر کم شدن انسولين قند بالا ميره و ما با دارو انسولين رو جايگزين و بيماري و کنترل ميکنيم
    اگر بيماري باشه روانپزشک دارو ميده قاعدتا درمان عوارض نداره اين بيماري هست که عوارض بيشتري داره
    پيشنهاد ميکنم ويديو در مورد دارو درماني در کانال تلگراممون رو ببنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 245 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران