۴۲
۵۴
آقــا

استرس واضطراب وترس شدید وپراکندگی حواس؟

سلام.خسته نباشید دکتر

من استرس واضطراب وترس شدید دارم وتمرکز حواس اصلا ندارم وحواسم کاملا پراکنده است یه حرفی میزین وبعد درجاازم بپرسی یادم نیست میخوام مریضم طوری درمان بشه نیاز به دارو نباشه.افسردگیم هم مال 16سال پیشه تاجایی ک یاد دارم آیا راهی وجود داره بدون دارو بیماریم برا همیشه درمان بشه؟

1 پـاسـخ

  • بله، اين مشکلات ممکن است بدون دارو درمان شوند. روي راه‌هاي مختلف مانند روان‌درماني تمرکز کنيد. بهتر است با يک روانپزشک يا روان‌درمانگر مشورت کنيد تا بتوانيد بهترين راه حل براي مشکلات خود را پيدا کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران