درد و خستگی در ناحیه دست مورمور شدن؟

سلام خسته نباشید.من یک زن 23 ساله هستم حدود یک سالی میشه که گردنم گاهی اوقات درد میگیره و زود خسته میشه و از کتف تا نوک انگشت هم گاهی اوقات تیر می‌کشه انگار که رگ های دستم کشیده میشن و احساس میکنم که رگ های دستم کوتاه تر از دستم هستند و داره کشیده میشه همین حس رو هم از کمر تا نوک انگشت پاهام دارم اما زمانی که دستم این جور میشه دوست دارم دستام رو گرم نگه دارم یا حتی آب گرم بریزم ولی الان دو هفته اس که دستام خیلی زود خسته میشن و انگار خواب میره و گاهی اوقات هم مورمور میشه و احساس ضربان در انگشتان رو دارم و حتی با برداشتن یک جسم خیلی سبک مانند موبایلم دستم رو خسته میکنه.لطفا راهنمایی کنید چه باید کرد آیا نوار عصب و عضله باید انجام شود یا ام ار ای از گردن و کمر و اگر مشکل از سندرم تونل کارپال باشه یا مشکل از گردن باشه آیا باید عمل انجام شود یا دارویی وجود دارد.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران