۲۶
۶۳
آقــا

سلام وقتتون بخیر مدتی است برخی شبها و روزها دچار تنگی نفس هستم گاهی همراه با سرگیجه و کمی سبکی سر خواستم بدونم ک چیکار باید بکنم ؟

سلام من 26 سالمه
حدودا از دو هفته ی پیش تنگی نفس دارم تست کرونا از بینی انجام دادم گفتن منفی هست
به دکتر قلب مراجعه کردم گفتن مشکلی نداری و فقط افتادگی دریچه میترال قلب که اکثر خانوما دارن رو دارین و برام قرص تپش قلب تجویز کردن و گفتن ممکن از کم خونی(هموگلوبین 10) و استرس باشه .
من همچنان تنگی نفس رو گاهی شبها دارم و گاهی همراه با حس سنگینی قفسه سینه و سرگیجه و کمی سبکی سر ، حس میکنم راه گلوم چیزی گیر کرده
در کودکی در سن 5 سالگی جراحی ریه داشتم ب علت کیست هیداتید درسمت راست قفسه
اوایل سال 99 به دکتر متخصص ریه مراجعه کردم گفتن مشکلی ندارم براساس معاینات تست ریه و عکس قفسه سینه

2 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران