راهکار دارویی برای غلبه بر میل بالای جنسی؟

پسر 34 ساله مجرد هستم
رابطه جنسی خیلی کمی دارم
اما میل جنسی ام به شدت بالاست به طوری که از کار و زندگی میفتم
در 17 18 سالگی هم یکبار دکتر اورولوژِ مراجعه کردم اون زمان به من قرص سیپروترون استات تجویز کرد
5 سال پیش هم واریکوسل عمل کردم
نوک سینه ها هم حساس و تحریک پذیره
از جنبه طب سنتی هم به طبع گرم و خشک نزدیکترم(پوست جو گندمی خواب کم چاقی شکمی....)
اهل ورزش نیستم
فاویسم
خلاصه خسته شدم ازین میل بالا.
من کارمو دوست دارم نیازی به دوست دختر و ازدواج و بچه هم ندارم واقعا که حسرت بخورم بابت عوارض دارو اگر حتی عقیم هم بشم برام مهم نیست

خواهشا راهکار دارویی معرفی کنین ورزش و مطالعه و دوش اب سرد و نخوردن ادویه تند و سوسیس و سیگار ... روش های دیگه که تو سایتا هست اینا روش های ناکارامدیه

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران