۶۳
۸۴
خانــم

افسردگی بیماری کرونا و شوک شدن به دلیل بستری طولانی در بیمارستان؟

با سلام بنده خانمی 37 ساله هستم از شیراز که ازدواج کردم و چند سالیه تهران زندگی میکنم یک فرزند پسر دارم که 10 سالشه و به شدت وابسته هست به من،منم وابستگیه شدید دارم بهش به صورتی که خار راه تو دستش انگار تو دست من رفته ،،،،4 هفته قبل کرونا گرفتم بعد پسرم تب شدید کرد و کرونا گرفته اونم من با وجود مریضی و بدن درد و نداشتن بویایی چشایی و حال بد استراحت نکردم و با نگرانی پرستاری کردم از پسرم پاشویه و ... تا تبش قطع شد بعد برای تنظیم پریودم هم توی همین مدت قرص میخوردم دکتر زنان تجویز کرده بود و چون با داروهای بیماریم تداخل داشت یادم رفت یک روز بخورم و عادت ماهیانه هم شدم با شدت زیاد و حسابی بدنم ضعیف شد . حالم روز به روز بدتر شد تا اینکه شنبه با همسرم به بیمارستان قلب رفتم چون جاریم اونجا پرستار بود برای اسکن ریه دکتر عفونی رفتم و همونجا دکتر منو بستری کرد و گفت ریه ات درگیر شده ،همسرمم اومد گفت توی عکس کرونا ها توی ریه ات وول وول میزدن دکتر گفته حتما باید بستری بشی اینجا خیلی ترسیدم با حرف همسرم بعد جاریم اومد کارهام بستریو کرد و بستری شدم اولش خیلی بد نبودم ولی پسرم که از خونه زنگ زد و گفت مامان چقدر دیر کردی چرا نیومدی منم در جوابش گفتم مامان جون ، دکتر منو بستری کرده دیدم زد زیر گریه و هیچی دیگه نفهمیدم از شدت ناراحتی،، توی بیمارستانم خیلی کابوس می دیدم و بلند بلند حرف میزدم حتی اکسیژنم چند روز اینقدر پایین اومد که بردنم آی سی یو،،،مشکل ریه ام تا حدودی برطرف شده بود واز نظر دکتر عفونی ترخیص بودم ولی به خاطر اکسیژن پایین مرخصم نمیکردن و با رضایت همسرم 4 روزی هست مرخص شدم ولی همچنان اکسیژن بالا پایین میشه و تپش قلب دارم و خوابهای آشفته میبینم داروهامم رهاکین 200 هست که 12 ساعتی 1 عدد میخورم و ملاتونین حکیم 3 که شبی 1 عدد میخورم خواستم از شما کمک بخوام که این قرص ها رو ادامه بدم و یا مقدارشو تغییر بدم یا خیر و همچنین الانزاپین 5 هم میخورم صبح یک چهارم و عصر یکی که دکتر ریه گفت اینو ادامه بده چون تپش قلبت زیاده و اکسیژنت هی میره روی 87 هی میاد پایین ،،لطفا آقای دکتر راهنمایی کنید با تشکر از شما

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران