چنگ شدن انگشت شست پا؟

سلام. مادرم بیشتر از دوساله ک سکته مغزی کردن الان موقع راه رفتن انگشت شست پای راست که سمتی ک سکته کرده بودن موقع راه رفتن چنگ میشه و راه رفتنو مشکل میکنه.
میشه راهنمایی بکنین واس حل این مشکل چیکار کنیم
ممنون

2 پـاسـخ

  • با سلام
    يکي از عوارض سکته مغزي بسته به وسعت آن ايجاد اسپاستيسيته يا همان سفتي عضلات ميباشد در مادر شما با توجه به محدوديت به چند عضله هست معمولا تزريق بوتاکس با دستگاه سونوگرافي انجام ميدهيم که در راه رفتن و تعادل موثر هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام عزيزم.‌ من دکتر احمدي متخصص طب فيزيکي و توانبخشي هستم.
    مادر شما به علت سکته مغزي دچار اسپاستيسيته عضلاني شده که به تدريج بعد سکته مغزي ايجاد ميشه . اگر شدت اسپاستيسيته در حدي است که بيمار قادر به گذاشتن کامل کف پاي خود روي زمين نيست نياز به درمانهاي ضد اسپاستيسيته و يا در صورت تشخيص پزشک تزريق ديسپورت در عضلات مربوطه دارند و بهتر است توسط يه پزشک متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ويزيت و درمانهاي لازم جهت ايشان انجام شود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران