۵۶
۶۸
آقــا

درد سیاتیک پای چپ؟

سلام
بیماری هستم که حدود 3 هفته پیش دچار درد سیاتیک پای چپ شدم بطوری درد شدید بود که با ناله به دستشویی میرفتم و لبه های فرنگی وقتی به زیر رانم میخورد فرباد میکشیدم غذا در رختخواب میخوردم 10 روز به این منوال گذشت و درد شدیدتر میشد رفتم در یک کلینیک اپیدورال انجام دادم الان یکهفته از اپیدورال میگذرد ،درد تا حدی کاهش پیدا کرد اما هنوز بعد از 2 دقیقه که سرپا وایسم درد شدید میشود و حتما باید دارز بکشم و هنوز غذا را در رختخواب میخورن و دستشویی رفتنم هم تا حدی قابل تحمل شده ولی کمتر از یکدقیقه در دستشویی روی فرنگی درد میاد سراغم که زود بلند میشم و دراز میکشم و برای چند دقیقه درد ادامه داره .
عکس ام ار ای هم گفته یک دیسک خفیف داری که قابل جراحی نیست.
خیلی خسته شدم . دارو هم فعلا به مدت یکهفته است که یک عدد ولتارن 100 و یک عدد گاباپانین 300 میخورم هر شب
لطفا راهنمایی فرمایید

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران