۴۳
۷۸
آقــا

درد در ناحیه شکم و نفخ زیاد ، درد تیر کشنده در بالای شکم زیر دنده راست و پهلوها؟

با سلام بنده با ثابقه عمل جراحی مقعد هموروعید شدید، برداشتن بخش زیادی از مقعد، همچنین داشتن سندروم روده تحریک پذیر، مدتی میشه مشکل در دفع دارم، هنگام دفع درد شدید در روده، احساس مخاط در مدفوع، نفخ شدید و داعمی، مخصوصا بعد از خوردن غذا، درد در زیر دنده راست بالای شکم، اندوسکوپی دادم التهاب عصبی معده داشتم، کولونوسکوپس هنوز ندادم ، احساس دفع ناقص هم دارم، لازم به ذکره بعد از عمل هموروعیدم حجم مدفوع باریک شده، و کمتر شده، گاهی موقع دفع احساس میکم قسمتی از روده از مقعدم بیرون میاد که با انگشت فشار میدم داخل، لطفا راهنمایی بفرمایید درد شکم و پهلو و نفخ زیاد و داعم دارم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران