۱۳۶۱
خانــم

وسواس اضطراب وافسردگی؟

سلام خانم دکتر لطفا به من کمک کنین من سالها پیش یک صورت سوخته دیده بودیم از آن روز به بعد به سوختن وسواس شدیدی پیدا کردم الان این مشکل گریبانگیر زندگی خودم شده میخوام حضوری بیام

1 پـاسـخ

  • سلام،دوست عزيز،احتمالا خيلي ناراحت شدين و نگراني شديد از رخ دادن براي خود و خانواده تان تبديل به بيش فکري شده،نياز به درمان شناختي دارين،با توجه به اينکه بنده فعلا حضوري نيستم،پيشنهاد من جناب آقاي دکتر صدقي در مرکز مشاوره ارديبهشت تبريز مي باشند که درمان شناختي در تخصص ايشان هست.ان شالله که پيگيري بفرماييد تا بيماري جدي تري را تجربه نفرماييد.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران