دو سال و نیمه
۱۳
آقــا

سلام ببخشیدپسرم دوسال و نیمه هست امروز حالش خوب بود خوابید وقتی بیدارشد بدنش داغ بود استامینوفن دادم (شربت )الان دوباره داغ شده شیاف استامینوفن زدم دستمال ولرم هم گذاشتم روبدنش سوپ هم دادم خورد باید ویزیت شه یا بیرون نیارمش میترسم این مریضیه لعنتی باشه؟

آیا بیارمش بیمارستان یا نه

1 پـاسـخ

  • سلام اگه حالش خوب نيست حتما پزشک بايد ببريد اگه حالش خوبه تا سه روز فقط کنترل تب با استامينوفن و بدن شويه انجام بدين و‌اگر تب طول کشيد حتما مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 297 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران