همسرم هر روز لاغرتر می شود ؟

باسلام همسر من هر روز لاغرتر می شود ، و این موضوع برای من سخت است ، نه سیگار ، نه قلیان مصرف نمی کند . ورزش نمی کند ، سروقت نهار یا شام نمی خورد ،و کارش هم سخته لطفا راهنمایی کنید یا یم رژیم پیشنهاد بدید . بی نهایت سپاسگذارم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    چنانچه از ابتدا لاغر بوده اند ولي از نظر مصرف غذا مشکلي ندارند مي تواند دليل ژنتيکي و يا سرشتي داشته باشد. اما اگر اخيرا دچار اتلاف وزن و بي اشتهايي شده اند ممکن است بدليل بيماري يا اختلال هورموني باشد. علي ايحال بايستي بررسي کامل جهت تشخيص انجام شود. در صورت تمايل مي توانند با وقت قبلي و در دست داشتن نتايج آزمايشات اخير به مطب مراجعه نمايند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 379 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران