٣٨
٧٢
خانــم

جراحی فیبروم؟

سلام خانم دکتر بنده 38 سالمه و 8ساله ازدواج کردم و فرزندم هم‌ندارم و یه میون کوچیک در رحم وپلو کیستیک در جفت تخمدان و یه فیبروم در رحم دارم.
دکتر زنان من برای جراحی فیبروم که ناحیه بیرونی رحم من است شما را بمن معرفی کردند و گفتند ک تو سونوگرافی ک داشتم مشخص نیس تودس یا فیبروم و باید پاتولوژی بدی تا مشخص بشه و عمل لاپراسکپی انجام بدم.همچنین خیلی خونریری دارم و پریودهای نامنظم و با درد.میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ک باید چیکار کنم و همچنین ادرس مطب یا شماره مطب را بفرمایید ک حضوری بیام.

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران