سپاس که به سوالم پاسخ دادید ویک نگرانی من درباره وضعیت برادرم؟

سلام خانم دکتر سپا سگزارم که به سوال من درباره وضعیت برادرم که مقنعه سر میکرد واحتمال دارد جندر فلوید باشد پاسخ دادید ومن رو به چند جا ارجاع دادید وواقعا بسیار سپاسگزارم که به سوال من پاسخ دادید چون قبل از شما بارها این سوال رو پرسیده بودم وجوابی نگرفته بودم اما در اون لینکی که درباره افراد جندر فلوید فرستادم
https://kameshyar.com/what-is-gender-fluid رو مشاهده کنید یک بخشش چونین نوشته : دکتر Matthew Oransky، مدیر برنامه آموزش روانشناسی در مرکز سلامت نوجوانان می گوید: “سیالیت جنسیتی” یا همان شناور بودن هویت جنسیتی عنوانی شبیه به تراجنسیتیاست، اما هنوز کاملا متفاوت است. وی می گوید: “داشتن جندر فلویدیتی به این معنی است که شما احساس می کنید که جنسیت شما غیرثابت است”، و افزود که افراد جندر فلوید زمانی که دیگران سعی می کنند آنها را مجبور به انتخاب یک جنس کنند، بسیار مضطرب و ناراحت می شوند
والان ترس من این هست که به چه کسی مراجعه کنم که نخواهد او را تحت فشار قرار بدهد ویعنی من نمیخواهم مثلا با روانکاوی ویا مشاوره حالت اضطراب درش زیاد بشه وبه حد غیر طبیعی برسه یا فشار روانی روش زیاد بشه به کدوم از اونهایی که گفتید مراجعه کنم ؟درضمن مرکز شهید بهشتی رو معرفی کردید کدوم درمانگر اونجا با این مسائل اشنایی دارد اگر بیشتر راهنمایی کنید بسیار سپاسگزار خواهم شد بسیار سپاسگزارم
ودرضمن به نظر شما بهتر نیست قبل از مراجعه برای مسائل روانی ابتدا وضعیت ایشان رو از نظر غدد وتیروئید بررسی کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 300 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران