مصرف دلوکستین از قبل تجویز شده بعد از آندوسکوپی معده و تشخیص ریفلاکس شدید صفرا مشکلی دارد؟؟

سلام وقتتون بخیر ،
من بیماری وسواس فکری _ عملی حاد و ibs دارم بدین منظور پزشک قبلا واسم قرص دلوکستین تجویز کردن اما به تازگی آندوسکوپی معده انجام دادم که ریفلاکس شدید صفرا تشخیص داده شده ، من بروشور داروی دلوکستین رو خوندم ،نوشته بود که همراه داروهای آنتی اسید نباید مصرف شود وتداخل دارویی دارد، با توجه به این امر و ابتلای من به هردو بیماری من این دو دارو رو چطورمیتونم مصرف کنم؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران