ابتدا کتفم درد میکرد بعد بازو ها بعد انگشتان دستم بقدری در میکنه که شبا بیقرار میشم از درد شدید خوابم نمیبره در ضمن یاد اوری کنم تیک عصبی یا نکان دادن دست و پاها هم در روز هم در شب طوری میشه بعضی از وسایل از دستم میافته ؟

تقریبا ی سال هست ولی نه به شدت الان ابتدا به علت اینکه زبانم قاچ قاچ میشد از ی دکتر طب سنتی سوال کردوم و وضعیت خودم را شرح دادم ایشون فرمودن که کبد شما چرب هست طبق فرمایش ایشون از دستوراتی که گفته بودن یعنی عرقیان کاسنی و شاهتره و خاکشیر و اسفرزه هر کدام به طور مساوی در ی لیوان ناشتا به مدت یکماه استفاده کرده و همچنین ی سری دمنوش برای آرامش اعصاب دو روز در میون بعد هفته ی بار استفاده کردم یکماه تموم شد دست درد گرفتگی کتفم شروع شده که تیک های عصبی در دست و پا و درد شدید در انگشتانم و گزگز کردن آن شدید شده که شبها خواب آرامی ندارم و بیداری زیادی دارم لطفا من را راهنمایی فرمایید با تشکر

بازدید : 375 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران