۴۰
۴۸
آقــا

راهکار طب سنتی برای صاف و لَخت شدن موهای مجعد و خشک و آسیب دیده ؟

با سلام و احترام
طب سنتی ، چه راهکارساده ی موضعی برای صاف کردن موهای خشک و آسیب دیده به عنوان جایگزین کراتینه کردن شیمیایی داره ؟
مزاج من سوداوی ست. موهای خشک و مجعد دارم. به دلیل غلبه سودا و همچنین عدم مراقبتهای مربوط به سلامت مو، موهام خیلی خشک شدند . میخوام بطور طبیعی و موضعی، موهام ، صاف و لَخت و نرم بشند . امکانپذیره؟
بنابراین محدوده سئوالم ، مشخص هست و در مورد درمان اصولی و ریشه ای غلبه سودا و یبوستِ متعاقب اون و پاکسازی بدن و امثالهم، سئوالی ندارم و پاسخش رو میدونم
سپاس از شما

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در اقلید