۳۹
۵۲
خانــم

نزدیکی از راه مقعد؟

سلام. به صورت تصادفی رابطه ای از مقعد برقرار شدوطرف مقابل بعداز ارضا شدن، آب را داخل مقعدریخت.بعد از دوسه روز که از این اتفاق گذشته، بنده درزیر دلم احساسی شبیه یک حرارت و گرمی خفیف یا گاهی سوزش خفیف حس میکنم. آیا رابطه از مقعد وریختن آب منی درداخل مقعد، باعث بارداری میشود؟
بنده 21دی حمام پاکی رفتم، واز روز چهارشنبه27 دی، بعدازحمام که رفتم لکه بینی به صورت لکه صورتی رنگ پیداکردم و تا امروز2بهمن به صورت لکه گاهی قرمزو صورتی وگاهی لکه قهوه ای، دارم.لکه بینی ازقبل اون رابطه ازمقعد شروع شده بودو بعدازرابطه هم هنوزادامه داره.

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران