۳۴
۴۵
آقــا

طبع بدنم؟

سلام.من خیلی وقته حالت تهوع دارم و بدنم گر میگیره و تمایل زیادی ب آب یخ دارم و زود عصبانی میشم و غذا با طبع گرم بخورم جوش میزنم.معده م اکثر اوقات ورم داره و همیشه احساس سنگینی تو گلوم دارم و میخوام بالا بیارم حتی اگه چیزی نخورده باشم.میشه بگید چچیکار کنم؟؟زندگیم بخاطر این موضوع دچار تنش شده.لاغرم خیلی و بزور با سیپرو باید اشتهامو تحریک کنم

1 پـاسـخ

  • سلام معده ات داغ کرده و بايد قبل از هر غذا اول آن را پاک کني با آب ولرم و گرم و شربت انار يا شربت اشتهاي باريک که داروخانه ها دارن و شربت جالينوس

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران