۶۰
۵۰
آقــا

مصرف قرص b2؟

سلام..پدر من از نظر اعصاب و روان مشکل داره..حرف هیچ کس رو قبول نمیکنه و حرف حرفه خودشه..حرف های بی ربط و بی منطق..دید اشتباه به زندگی و...کلی کارای دیگ که از جامعه به دوره..همه مردم و حتی خونواده خودش رو بد میدونه..تنها راهم شما هستید ک بتونید من رو راهنمایی کنید..حالا چه خودتون چه فرد و یا راه دیگه..قبلن اعتیاده به تریاک و الان تریاک رو ترک و بجاش b2 مصرف میکنه..ممنون میشم کمکم کنید..ممنونم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    جهت تشخيص و درمان مناسب نياز به مصاحبه باليني و ارزيابي هاي لازم مي باشد . همکاري خود فرد نيز تاثير مهمي در مراجعه و قبول درمان دارد. بهتر است مراجعه حضوري به روانپزشک داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 142 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران