گیجی سر و نداشتن تعادل، اختلالات بینایی و سرگیجه شدید و... ؟

با سلام خدمت آقای دکتر عزیز
من 23 سالمه دخترم، تقریبا حدود 6 سال پیش من روزه گرفته بودم بدون سحری و تقریبا شام تا اینکه روز هفتم چشام سیاهی رفت و از حال رفتم رفتم دکتر گفتن قندت افتاده، چن روز بعدش دوباره این حالت تکرار شد و دو بار در روز بی حال و بی هوش شدم بردنم تبریز یک هفته بستریم کردن و اونجا ب علت تشخیص ی دکتر بهم قرص کاربامازپین دادن، خلاصه بعد مرخص شدنم از بیمارستان ضعف شدید داشتم جوری ک 24 ساعت میخوردم ولی احساس سیری نمیکردم تا تهران ب دکتر رفتم همشون گفتم برا تو تشنج نبوده و اعصاب معدت ضعیف شده اصلا اون قرص مربوط ب تو نیس خلاصه بعد 6 سال تقریبا اون دکتر ک کمش نمیکرد تو مطب خودش نوار مغز میگرفت ازم و میگف مشکلی نداری ولی بخور منم مصرف میکردم ولی بعدش دیدم بدنم تقریبا از بین رفته، خودم سه ماه سه ماه کمش کردم تا اینکه فقط روزی بجای اینکه س وعده 200 میخوردم کرده بودم 100 اونم فقط ی وعده، بعدش رفتم ی دکتر دیگه اونم فرستاد ب نوار مغز بیمارستان امام رضا بعد دیدن نوار گف من میگم قطعش کن چون اصلا مشکلی نداره مغزت، قطعش کردم، الان مشکل اصلی ک دارم سرگیجه شدید و گیجی سرمه، انگار ی موجی هست تو سرم متحرکه، میاد طرف گوشام، گوشام انگار سیل داره میره و سنگینی میکنه بعدش میزنه چشام تو دیدم تغییر ایجاد میکنه و بعد میره گردنم و رگ گردنم میگیره بعدش میاد سرم گیج میشم اصلا هم درد نداره، تحریک میشه سرم و گیج میزنم، دکتر عمومی رفتم گفتن عفونته یا از گوش میانی، کم خونی هم دارم بدنم خیلی خواب میره و همیشه کسلم، آقای دکتر من تعریفتونو خیلی شنیدم ولی نتونستم وقت بگیرم ازتون توروخدا کمکم کنین آقای دکتر اصلا زندگیم شده زهرمار همیشه خدا گیج میزنه سرم نمیدونم چ رنگیه زندگی، تعادلمم کم شده

بازدید : 511 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران