کمر درد و پادرد؟

سلام و خدا قوت
مادرم حدود 1ماه هست که هم کمر درد دارد و هم پادرد اخیرا فشارشون رفته بود بالا حدود20 که بردیم بیمارستان چند تا آمپول زدند و بعد از یکی دوروز فشارشون اومد پایین اما هنوز کمر درد و پا درد دارند و خوب نشده کف پاهاشون هم داغ میشه آزمایش تیروئید هم دادند مشکلی نداشتند چک آپ کامل هم رفتیم اما مشکلی نداشتند
هر دکتری هم رفتیم فقط آمپول تقویتی میدن الان داره 2ماه میشه اما هرچی آمپول و قرص مصرف کردند تاثیر نداشته ممنون میشم از طریق تلفنی اطلاع بدید خیلی فوری هست/سن حدود45 سالشونه

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در قم