8-5
26-5
خانــم

کوتای قددخترم ؟

سلام وخسته نباشید من دختری هشت ونیم ساله دارم وفکر میکنم که قدش کوتاه هست ومیخواهم بلوغشو عقب بندازم چه کار کنم در حال حاضرقدش116 ووزنش26نیم هست لطفا راهنمایم کنیدتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد 116 براي دختر هشت و نيم ساله بسيار کم هست و زير منحني ست پس حتما بايد براي اين قد بررسي بشه و فقط با به تاخيرانداختن بلوغ نميتوان اين کوتاهي قد رو جبران کرد
    پس حتما به فوق غدد کودکان مراجعه کنيد تا بررسي هاي لازم انجام بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران