۳۴
۶۵
خانــم

مشکل روان در بارداری ؟

سلام خسته نباشید.یه دختر 8 ساله دارم و الان باردارم .به شدت عصبانی میشم به محض اینکه دخترم به حرفم گوش نکنه یا تکالیفشو ننویسه به شدت عصبانی میشم واز کوره در میرم چن روز پیش هم به خاطر تکالیفش گوشیشو پرت کردم و شکوندم.کمکم کنید چه قرصی بخورم تا کمی آروم بشم

5 پـاسـخ

  • سلام.وقت شما به خير.مورد مطرح شده از سمت شما به شرايط بارداري شما برميگردد.
    مشاوره تلفني بهترين روش پيشنهادي به شما به جهت عدم حضور فيزيکي شما در سطح شهر ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام. شما احتمالا از سالهاي قبل هم اين حالات را داشته ايدو الان بدتر شده است بارداري ميتواند به علت تغييرات هورموني موجب بدتر شدن مشکلات اعصاب وروان شود که هم بر جنين اثر منفي دارد و هم احتمال افسردگي پس از زايمان را درصورت عدم درمان بالا ميبرد.کودک شما بعلت پرخاشگري هاي شما دچار اضطراب و مشکلات اعتماد بنفس خواهد شدو و بر رشدش اثر منفي دارد.
    درمان بيماريهاي اعصاب و روان تک نسخه اي نيست که با يک قرص خوب شود بلکه بايد ماه ها تحت درمان متخصص اعصاب وروان باشيد و ويزيتهاي مرتب داشته باشيد. درغير اينصورت نه تنها خوب نميشويد بلکه اغلب به مرور بدتر خواهيد شد و کبد دستگاه گوارش قلب حافظه و... هم بعلت استرس بيماري اعصاب وروان اسيب خواهند ديد.در اسرع وقت جهت ويزيت تلفني يا حضوري از متخصص اعصاب وروان وقت بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(2)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    ..........................

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران