۶۰
۷۰
خانــم

سکته مغزی بر اثر بالا رفتن فشار خون ؟

سلام عرض ادب وقت بخیر دکتر
من مادر بزرگم حدود 60 سال سن دارد بر اثر بالا رفتن فشار خون سکته مغزی کرده و الان حدود 80روز از این قضیه میگذره و هم اکنون بی هوش یک ماهی هست که یک چشم خود را باز میکند و دست و پاه خود را تکان میدهد. و گاهی لب های و صورت خود هم چنین گاهی اوقات سر و گردن خود را تکان میدهد و میزان اکسیژن که از دستگاه دریافت می‌کنه 1/5است و به صدا واکنش نشان میدهد یک چشم خود را تکان میدهد
خواستم عرض کنم که حال بیمار ما در چه وضعی هست با توجه به این حرکات هوشیاری او چند است
با تشکر

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران