۲۹
۷۰
خانــم

سرفه خشک طولانی مدت وگلو درد خفیف؟

باسلام ، من تقریبا 2 ماهی میشه که سرفه خشک و گلو درد خفیف دارم ،، میترسم کرونا داشته باشم ،،، با خودم فکر میکنم که اگه ی سرما خوردگی معمولی بود خیلی پیشتر باید خوب میشدم ، ولی هیچ تغییر خوب یا بدی در وضعیت من ایجاد نمیشه فقط در همون حد خفیف باقی مونده ،،، در ضمن من دو تا بچه دارم و بیشتر بخاطر اونا نگرانم که اگه کرونا داشته باشم اونارو هم مبتلا نکرده باشم ،،، با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام و درود
    احتمالا حساسيت راههاي هوايي بعد از سرما خوردگي است. جاي نگراني نيست. شربت ضد سرفه از داروخانه بگيريد و استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 189 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران