جهت تشخیص عصب پا ؟

سلام خسته نباشی اقای دکتر من پام حدود یک ماه پیش براثر گلوله پام مشکل پیدا کرد نوارعصب گرفتم دکترا بهم گفتن از100درصد 60 الی 70 درصد اسیب دیده واحساس برق گرفتگی توی پام میکنم وسه انگشت اخر پام احساس نمیکنم کف پام هم همینطور وپام هم نمیتونم روی زمین بزارم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير بر حسب نوع گلوله و بر حسب آسيب عصبي، وجودي درگيري حسي کف پا يا خير، وجود مشکل حرکتي و ضعف در عضله اي ياخير، و نيز نحوه تغيير علايم در اين مدت برخورد متفاوت است. بروز حس برق گرفتگي گاها يک علامت خوب و نشانه حرکت به برگشت حسي است. مهمترين معاينه پزشک اوليه و معاينه سريال و نيز تغييرات نوار عصب و عضله و نيز ميزان مواردي هست که در ابتدا ذکر شد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران