۵۰
۷۲
آقــا

بریدگی تاندون و عصب مچ پا؟

سلام علیکم خدمت آقای دکتر مازوچی
بنده 10 اردیبهشت 1401مچ پام ناحیه قوزک داخلی دچار بریدگی با فرز شد . ساکن شاهرود هستم و بیمارستان امام حسین عمل کردم . از آشیل پشت پا هم برای پیوند برداشتند .
بعد از بعد از یکسال و هشت ماه خیلی مشکل دارم .
1 - انگشتای پام جمع شده و کامل باز نمیشن بخصوص انگشت وسط که خیلی درد دارم .
2- ساق پام به طرف جلو خیلی کم خم میشه انگار آشیل کوتاه شده و خیلی هم درد داره . در مقایسه با آشیل پای دیگه انگار متورم و ضخیم شده . کلی هم فیزیوتراپی و ورزش رفتم .
3- کف پام تا انگشتان بی حس هست البته نه بطور کامل . احساس سوزن سوزن میکنم .
4- انگار تاندون کف پام خیلی کوتاه و تو فشاره
راهکار چیه آیا امیدی به بهبودی هست ؟
متشکر

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران