دلیل این حالات؟

سلام
هرازچندین ماه یک بار دز طول سال
دچار عدم شوق، ذوق، روحیه و بی انکیزگی میشم.
اهداف و علایق قبلیم کمرنگ میشن
و نمیدونم راه حل برطرف شدن این حالات چیه؟
به طور کلی چرا این احساسات بروز می‌کنند و راه پیشگیری یا رفعشون چی هست؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز بخشي از توضيحاتتون  کامل و دقيق بود . ولي سوالم از شما اين است ، آيا در مابقي زمانها خلق تون ثابت است ؟ يا خلق بالايي داريد و سطح انرژيتون بسيار بالاست ؟ در واقع  مشخصه هاي نوسان خلق ميتواند دلايل و عوامل مختلفي داشته باشد ، که در يک مصاحبه ي باليني توسط درمانگر  به راحتي سبب شناسي و علت يابي شود و نظر دقيق داده شود. بر قرار باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در خلخال