۱۷
۸۲
آقــا

خودارضایی و عوارض آن در خصوص بی حالی و عملکرد ذهن در تحصیل؟

سلام آقای دکتر خوب هستین من از 2 سال پیش مشکل استمناء دارم روزی 2.3 بار اتفاق می‌افتاد ولی 1 هفته است که ترک کردم میخواستم بپرسم عوارض آن در ذهن و سرعت و قدرت یادگیری و همچنین درک مسایل تاثیر داره مثلا دیر فهمیدم منظور یا چابک نبودن توانایی ذهنی میخواستم بدونم که چقدر طول می‌کشه تا ازبین برود 17 سالمه
و اینکه بعد من 2 سال افزایش قد ندارم 175 موندم بعد ترک رسد اون دو سال جبران خواهد شد یا همون‌طور میمونه شما کدام راهکار هارا برا رفع مشکل پیشنهاد میدبن

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران