۳۵
۸۰
خانــم

سرفه های خشک و سوزش ؟

سلام وقت بخیر یک هفته است که تک سرفه دارم گاهیم سوزش گلو بدون هیچ علائم دیگه ای از ترس به دکتر مراجعه نمی کنم چه چیزی مصرف کنم‌ بهتره و اینکه شما قرقره آب نمک با کمی سرکه رو تجویز میکنید و آیا اگه این ویروس وارد گلو شده باشه با روزی چند بار قرقره این محلول ممکنه از بین بره و به سمت ریه نره؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    غرغره خيلي خوبه و کمک کننده است، مشکل شما احتمالا حساسيت راههاي هوايي بعد از سرما خوردگي است. جاي نگراني نيست. فعلا صبر کنيد و در منزل بمانيد اگر تا 48 ساعت ديگر بهت نشدند به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران