۳
۱۲
خانــم

لجبازی شدید؟

سلام وقت بخیر،من پسر نزدیک به 3ساله ایی دارم که خیلی لجباز هست هرچیزی میخواد اگ ندم خیلی گریه ودادوبیدادمیکنه وجدیدا هم هرچیزی جلودستش هست پرت میکنه،هرچه حواسشوپرت میکنم یاباهاش صحبت میکنم این کار بد فایده نداره،لطفا راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سللم اگر کودک از رفتار اشتباهش پاداش بگيرد مثلا با پرخاشگري به خواسته اش برسد اين رفتار مقاوم‌خواهد شد. از سويي خشونت و دعواي والدين با کودک هم باعث بدتر شدن سيکل خشونت ميشود براي رفتارهاي خطرناک تنييهات محروميتي مشخص کنيد و براي ارزيابي مشکلات اعصاب وروان کودک را جهت ارزيابي نزد متخصص اعصاب و روان ببريد. مشکلات کودک بطور شايع از محيط پرتنش خانه مي آيد يا تشديد ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران