۳۶
۶۰
خانــم

مشکل ضعف معده و روده ی تحریک پذیر؟

با سلام و خسته نباشید.من من جزو افرادی هستم که کلاً معده ی ضعیف و حساسی دارم.در حال حاضر چند مشکل من را اذیت می‌کنه.
اول.صبحها موقع نماز که بیدار میشم معده ام شدیداً ضعف می‌ره که فوراً باید چیزی بخورم.البته چند سال پیش هم دکتر بهم گفت که اسید معده ام زیاده و مدتی دارو خوردم ولی چون بعد چند وقت بهتر شدم،دارو هام رو قطع کردم.
دوم.اگر در طول روز ضعف کنم نمیتونم کیک یا بیسکوییت یا هر نوع شیرینی رو بخورم،چون ترش میکنم و سردرد میگیرم.کلا سردرد زیاد میگیرم.
سوم.به تشخیص دکتر گوارش روده ام تحریک پذیره و اگر استرسی یا عصبی بشم،پهلوی چپم درد میگیره.
ممنون میشم در مورد این سه مشکلم منو راهنمایی کنید.چون میخوام برای بارداری اقدام کنم و تو این دوره نمیشه دارو خورد به کمکتون نیاز دارم.،🌹🌹🌹

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران