۴۶
۹۰
خانــم

داشتن رگه های خونی و لکه سفید و سوزش ابریزش چشم ؟

با عرض سلام خدمت شما من مدتی است که در چشمم رگه های خونی و لکه سفید همراه با سوزش ابریزش در چشمم وجود دارد ودر ضمن من دیابت و فشار خون هم دارم می خواستم ببینم مشکل چشمم چی هست ؟ با تشکر

6 پـاسـخ

  • با سلام
    با توجه به توضيحات شما
    تشخيص بلفاريت ، التهاب لبه پلک و خشکي چشم ثانويه به آن مطرح پي باشد بهتر است حضوري جهت درمان التهاب و خشکي چشم و همچنين جهت بررسي اثرات ديابت بر شبکيه مراجعه نماييد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام،
    بعلت ديابت و فشارخون حتما نياز به معاينه کامل چشمي و شبکيه توسط چشم پزشک براي بررسي عوارض داريد. توضيحي که داديد به ناخنک شبيه است ولي بايد با معاينه تاييد شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام عکس ارسال کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 610 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران