علت ابتلا به اختلال تجزیه بعد از زایمان سزارین با بیهوشی کامل چیست؟

بنده 4 ماهه سزارین با بیهوشی عمومی شدم بعد زایمان شدیدا دچار اضطراب شدم که به دستور پزشک اسنترا شروع کردم با دوز 25 و کم کم حالت روحیم با شروع قرص بدتر شد احساس افسردگی شدید و حالتی اومد سراغم ک حس میکردم اصلا در این عالم نیستم کم کم احساس نااشنا بودن و غریبه بودن با اطرافیان و جهان اطرافم اومد سراغم و بعد شدیدا میترسیدم از ادما فراموشی کوتاه مدت گرفتم یهو یه خاطره یا خواب چندسال پیش بی اراده از مغزم رد میشد،،، علت این حالات چیه ایا ممکنه عوارض اسنترا ویا داروی بیهوشی باشه ؟ ایا درمان کامل میشم ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران