۱۷
آقــا

اختلالات فکری و در گذشته بودن ؟

آقای دکتر پدرم همه مسائل اطراف خودش رو که به ما مربوط نیست و در اون موارد هم حق با پدرم هستش رو با عصبانیت سر خانواده خالی می‌کنه و این کارش باعث شده من و خواهرم دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشیم و این باعث ناراحتیش میشه
چون ما شهرستان هستیم نمی‌تونیم حضوری بیاییم اگه بگید که در این زمینه من چه کاری میتونم بکنم خیلی ممنون میشم
و اینکه پدرم از خواب بیدار میشه و یا حتی حمام میره بیرون که میاد کلا اخلاقش عوض میشه

5 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران