۲۰
نمیدونم
خانــم

وسواس شدید ؟

من حدود ده ساله درگیر وسواسم و خودم بیست سالمه و اینکه وسواس های زیادی تا حالا داشتم و متنوع بودن حالا هم چند مورد وسواس دارم که دیگه تنگ اومدم نمی‌دونم چکار کنم و نمی‌دونم این ها فقط در حد وسواس هست یا بیماری دیگه هست
من مثلاً می‌خوام ی جایی بخوابم میگم نکنه پایین پام چیزی باشه که بی احترامی کنم یا مثلاً حشره ای چیزی باشه
و مثلاً می‌خوام حرف شوخی کنم همش میگم نکنه بی احترامی بشه ب مذهب و ...
و وقتی پاکم همش میگم نکنه پریودی و خیلی سخته
و اینکه می‌خوام قرآن بخونم هی میگم اشتباه خوندی یا مثلاً باید آخر صفحه ببینم واقعا دیگه آیه نباشه
و مثلاً ترس این دارم که اطلاعاتم قراره فاش بشه
نمی‌دونم دیگه خسته شدم انگار افسردگی گرفتم از صبح این افکار باهام هست
چکنم ؟

6 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب دوست گرامي
    در مبحث وسواس دو مسئله مهم وجود داره: افکار وسواسي که فرد معتقده يک رفتار رو به صورت ذهني بايد انجام بده.
    بخش دوم وسواس؛ وسواس عملي هستش که فرد معتقده يک رفتار مثل چک کردن؛دادن صدقه و ..... را به صورت عيني بايد انجام بده.
    برخي از افراد مبتلا به وسواس؛درگير افکار وسواسي هستند؛ برخي ديگر اعمال وسواسي و دسته ديگر هر دو(افکار و اعمال وسواسي) را با هم دارند.

    زير همه اين مسائل چيزي به نام اضطراب وجود دارد که تا زماني که اون درمان نشه بازم شاهد نشانه هاي وسواسي در فرد خواهيم بود چون فرد مبتلا معتقده وقتي اون عمل خاص رو انجام ميده حس آرامش پيدا مي‌کنه اما در حقيقت اين رفتارها موقتي هستن و بازم سراغ افراد مياد.

    توصيه که به شما بزرگوار دارم به متخصص روانشناس باليني مراجعه بفرماييد تا با بررسي ميزان سطح علائم؛ پرتکل درماني مناسب براي شما انجام شود بعلاوه اينکه جلسات هيپنوتراپي به خوبي مي‌تونه سطح اضطراب هاي شما رو پايين و تحت کنترل قرار دهد تا از اين به بعد در چرخه اعمال و رفتار وسواسي گير نکنيد.

    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام،حيطه وسواس گستردست مثلا با توجه به چيزايي که گفتين وسواس شستشو،چک کردن،.. دارين پيشنهاد من دارو درماني و روان درماني است در روان درماني اگه همکاري خوبي داشته باشين مشکلتون به راحتي حتي بدون نياز به دارو حل ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران