تشخیص پیش فعالی در کودکان؟

با سلام و خسته نباشید
فرزند دختر 4 ساله ای دارم که یک لحظه آرام و قرار ندارد هر چی دستش بیاد میزنه به در و دیوار ، هیچ ابایی هم از شکستن نداره یه خرده هم در حرف زدن مشکل داره و برای یادگیری هم هیچ علاقه ای نشون نمیده آیا ممکنه پیش فعالی حاد داشته باشه ؟
خواهشا راهنمایی فرمایید.

2 پـاسـخ

  • با سلام و احترام. ممکن است کودکان علائم پرفعاليتي را بصورت رفتارهاي پرخاشگرانه هم نشان دهند از طرفي ممکن است رفتارهاي کودک شما دال بر لجبازي و مقابله جويي باشد. در هر صورت بهتر است حتما تحت معاينه و ويزيت قرار گيرد و در صورت نياز با مشاوره و حتي دارو تحت درمان قرار گيرد چون در غير اينصورت رفتارهاي کودک شما تبديل به عادت خواهد شد و در بزرگسالي ادامه خواهد يافت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 613 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران