دیر به خواب رفتن با وجود استفاده از دم نوش های گیاهی؟

با سلام .
من خانم متاهل چهل ساله هستم که مدت دوسال هست به دلایل مشغله ها و درگیری ها و شاید کمی هم اختلالات هورمونی و ...موارد زیاد بد خوابی رو تجربه کردم ...کند خوابم می بره و این خیلی اذیت کننده هست چون باعث خستگی روزانه و گاهی اضطراب از این که چرا در رختخواب خوابم نمی بره ،شده .
دو سال پیش دکتر قرص ملاتونین 3میلی گرم رو تجویز کرد البته من سه چهار دوره دیگه اما با فاصله چند ماهه از اون استفاده کردم ..
دکتر طب سنتی اعتقادی به این قرص نداره و انواع دم نوش های بهار نارنج و سنبل الطیب و گل گاو زبان و به لیمو و ...رو تجویز کردن ...
اما باز روند خوابم در هر ماه چند روز اذیت کننده هست .
آیا مجازم قرص ملاتونین رو در کنار دم نوش ها استفاده کنم مثلا یک ماه تا باز سیکل خواب برگرده ؟ضرری برای روزه داری نداره ؟
و در آخر وابستگی ایجاد نمی کنه
بسیار ممنونم از پاسخ شما .

1 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران