۲۰
۴۰
خانــم

لاغر اندامی ؟

سلام ببخشید که‌ مزاحم شدم
من الان سه چهار سال هست که بیشتر دکترها تغزیی و دکتر متخصص داخلی رو رفتم برای این که خیلی وزن پایین دارم ولی هیچ کدوم نتونستن مشکل من حل‌ کنند و توی این چهار سال من اضافه وزن داشتم ولی باز به حالت قبل برگشتم
دو سال هست که ازدواج کردم یه بچه یک سال هم دارم
دو سه ماه پیش 10کیلو به وزنم اضاف شد بعد از دو سه هفته خودبه خود برگشتم به حالت قبلی
معده درد ندارم ..افسردگی هم ندارم .. ولی بعضی اوقات‌ شکمم صدا میده فقط خیلی کم اشتها هستم
بقیه برادر و خواهرام وزن‌شان خوب یا هم اضافه وزن دارن ولی پدرم لاغر اندام ولی باز اشتهاش خوب

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران