تشنج، تاخیر در رشد، تاخیر تکلم؟

فرزندم در 8ماهگی به دنیا آمد و به علت مشکل ریوی 3 روز زیر اکسیژن بود و تا حالا تمامی موارد رشدی را با تاخیر گذرانده.
1 سالگی و 2 و نیم سالگی تشنج یا شبیه ریسه رفتن داشته(بنده نیز در کودکی در اثر گریه های طولانی ریسه رفتن داشته ام) در یک سالگی روی پای مادرش بود که یکباره صورت و دور لبهایش کبود شد و حدود سه الی 4 دقیقه ای به بهداری پایگاه رسوندمش اونجا هوشیار تر شد و شروع به گریه کرد . به بیمارستان بعثت همدان اعزام و پس از عکس و ام آر آی و ... گفتند که تشنج کرده و باید داروی ضد تشنج مصرف کند. نا سن 2/5 سالگی فوتبالیستها مصرف کرد و پس از تکرار حمله ی مشکوک شربت والپروات سدیم تجویز شد و از یک سال و نیم پیش داروی آورترین مصرف میکند .
و آخرین آزمایش تست کبدی رو حدودا آذر ماه سال قبل انجام داد که فاکتورهایش نرمال بودند.
در تاریخ 97/3/31 واکسن 6 سالگی رو زد که حدود یک ساعت بعد حالت تحوع و تب در فرزندم پدیدار شد و به داروی تب بر و ضد حالت نحوه جواب نداد و به بیمارستان مراجعه کردیم و با انجام آزمایش خون مشخص شد که فاکتورهای آنزیمهای کبدی در خون بالاست یکیش حدود 400 و یکی دیگه حدود 300 و ... الان داروی اورسوبیل 8 ساعتی نصف کپسول مصرف میکند و داروی ضد تشنج مصرف نمیکند لطفا کمکم کنید متشکرم از لطف شما.

بازدید : 310 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران