۱۷
۶۵
آقــا

نعوظ‌طولانی درخواب و دیدن خواب های جنسی بیش از حد و آکنه رو بیضه؟

سن : 17

وزن : 64

جنسیت : مرد

نعوظ‌طولانی درخواب و دیدن خواب های جنسی بیش از حد و آکنه رو بیضه؟

سلام من 17 ساله ام و سابقه خودارضایی شدید داشتم به مدت هفت ماه روزی چهار بار
ولی بعدش این کار رو کنار گذاشتم ولی منتها آثارش من رو ول نکرده
الان من گاهی اوقات با دیدن خواب های سکسی در خواب ارضا میشم گاهی چهار بار در هفته و گاهی یک بار. و الان مثلا این هفته چهار بار با دیدن خواب جنسی محتلم شدم
من هرشب از شروع خواب تا انتهاش هشت ساعت یا کمی کمتر نعوظ‌ طولانی دارم و بعد از اون و قتی از خواب بیدار میشم نمیدونم شاید به خاطر نعوظ اول صبح مایعی بی رنگ و شفاف ولی چسبناک درحد چهار قطره از من خارج میشه و بعدش خوابم میگیره و کسل میشم و حتی چهره ام هم تغییر میکنه و از اونجایی که در دوره بلوغ هستم فکر کنم به خاطر همین هم صورتم جوش زیاد میزنه
آقای دکتر ایا درمان پذیر با هزینه کم است؟
عمل جراحی نمیخاد؟

2 پـاسـخ

بازدید : 93 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران