پسر
١٨
آقــا

عدم تمركز و پزشكی افكار؟

پسر من امیال منكور داره و من تازه متوجه أین مشكلش شدم انگار أز سال دهم و یلزمهم هم أین مسئله بوده ولی من نمیدونستم پسر من مدرسه ی تبز هوستن میره ولی موقع مطالعه و مخصوصاً محاسباتی ها دائماً دچار پزشكی ذهن میشه و دست خودشم نیست اوایل هر چی میگفت من تمركز ندارم فقط نصیحت میكردم گاهی هم دعواش میكردم ولی چند ماهی میشه كه متوجه شدم غیر إرادی هست و نمیتونه ذهنش رو سر حل تست و سوالات كنترل كنه
اوایل پی روانپزشك شهر خودمون برزم كه بلافاصله ریتالین داد ولی نه تنها بهتر نشد بلكه كاملا عصبی شد
درسش خوبه ومن توقع بیش أز ظرفیتش ازش ندارم
والان خیلی سعی میكنم بهش بگم كه هر جا قبول شد اشكالی نداره و سعی میكنم استرسش رو كم كنم ولی با وجود أین بازم مشكل رفع نمیشه همه مطالب راجع به این موضوع رو هم مطالعه كردم مثلا مدیتیشن رو پیشنهاد كردن ولی جواب نمیده خیلی درمانده هستم
كارم شده گریه توی عمرم أین همه گریه نكرده بودم
خیلی ناراحتم فقط همین فرزند رو دارم درس خون وباهوشه و بخاطر همین ناراحتشم أز شما استدعا میكنم تو أین فرصت باقی مونده تا كنكور راهی درمانی اگر هست بمن كمك كنین التماس میكنم یراه مؤثر باشه هر هزینه أی رو قبول میكنم فقط نمیتونم بیام تهران شما رو بخدا قسم میدم بمن كمك كنین

1 پـاسـخ

بازدید : 274 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران