۲۲
۵۱
خانــم

کپسول چاقی؟

سلام توروخدا کمکم کنید من کپسول چاقی(فرشته)خوردم و فکز میگردم گیاهی متاسفانه اینطور نبود هر بسته شامل 80 کپسول که به نوشته توی بورشور سه دوره باید استفاده شه من از بسته دوم 29 استفاده کردم قطع کردم کلی یعنی 109 کپسول خوردم و تمام صورت ورم پف غیر طبیعی انگار دندونم خرابه لثم باد کرده شکمم بزرک شد پهلو دراوردم و فقط بالا تنم بزرگ شد موی زائد افتضاح دراوردم عادت ماهانم نشدم توروخدا بگید امیدی هست به قبلم برگردم همون صورت لاغر این کپسولا شنیدم همش کورتون

5 پـاسـخ

  • با سلام
    مصرف هر گونه دارو يا مکملي بايستي حتما تحت نظر پزشک باشد!
    متاسفانه اکثر اين گونه مکمل ها که براي لاغري يا چاقي مصرف مي شوند تقلبي و يا با ادعاهاي غير علمي و با عوارضي همراه اند.
    احتمالا در طول زمان و با يک رژيم صحيح مشکلات شما حل مي شود هر چند بايستي مورد ارزيابي باليني و آزمايشگاهي قرار گيريد.
    مي توانيد با در دست داشتن آزمايشات اخير خود با وقت قبلي مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
  • متاسفانه عدم آگاهي مصرف کنندگان مکمل در زمينه استفاده از مکمل هاي چاقي و لاغري و عدم مشاوره گرفتن از افراد و پزشکان متخصص و اعتماد نابه جا به افراد سود جو در زمينه فروش مکمل هاي غير مجازي که داخل آن ها ممکن است انواع مواد مخدر،استروئيد ها و هورمون هاي غير مجاز وجود داشته باشد که عوارضي اين چنيني را در پي خواهد داشت،در صورت استفاده از چنين مکمل هاي غير مجازي و مشاهده اين چنين عوارضي سريعا به مراکز درماني و پزشک متخصص مراجعه کنيد ،ياد آور ميشويم که گياهي بودن يک مکمل صرفا نشانه اي براي بي خطر بودن آن نيست و مکمل هاي گياهي بايد تاييديه از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت را داشته باشند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • (نسترن رفيعي پور مشاور تغذيه و رژيم درماني)
    سلام دوست عزيز
    متاسفانه برخي از افراد از مکمل هاي غيراصولي استفاده ميکنن و که عوارضي مثل ورم، خستگي، بي اشتهايي مضاعف و غيره به دنبال داره
    براي رسيدن به وزن ايده آل بهمراه صورت پر و البته بدون بازگشت حتما از رژيم اصولي و مکمل هاي مناسب استفاده کنييد و زير نظر مشاور تغذيه باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام.
    متاسفانه کپسول فرشته جز داروهاي غير مجازي هست که با تبليغات زياد به فروش مي رسد و به دليل دارا بودن مواد کورتون دار ، با عث تورم(و نه چاقي) در بدن مي شود.
    ضمن قطع دارو ، مصرف نمک را به حداقل برسانيد. به مدت نيم ساعت در روز قدم زدن به بهبود شرايط کمک زيادي مي کند.
    آزمايش چک آپ خون بدهيد تا در صورت وجود عوارض داخلي ، رون درمان به سرعت شروع شود و ترجيحا از يک مشاور تغذيه بخواهيد که براي شما رژيم مناسب را طراحي نمايد. موفق و سالم باشيد علاقه مند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 828 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذیه در تهران