7 سال
آقــا

مشکل اضطراب ، استرس ، اعتماد به نفس پایین و احساس گناه- پسر 7 ساله؟

خانم دکتر عزیز من یه پسر 7 ساله ( کلاس اولی ) دارم که مشکل اضطراب ، استرس ، اعتماد به نفس پایین و احساس گناه داره و این موضوع در این زمان و با توجه به کلاس اولی بودنش خیلی داره بهش ضربه میزنه. به گفته معلمش از نظر هوشیاری سرآمد کلاس هست و بسیار پر جنب و جوش هست .... اما متاسفانه مواردی که گفتم بسیار داره بچه و البته ما رو آزار میده ... فقط خدمتتون عرض کنم بعضی اوقات انقدر بهش فشار میاد که بخاطر خیلی موارد ریز و پیش پا افتاده گریه میکنه شدید و احساس میکنم با گریه خودش رو نجات میده از فشار درونی که روش هست. من از شهرستان هستم و خواستم نوبت مشاوره بگیرم حضوری تهران خدمت برسم ...

بازدید : 350 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران