با تشکر و پیرو مشاوره ی قبلی؟

سلام
فرمودید: اولال جدا از اینکه رژیم خاص دارین چون هم بیماریهای جسمی دارین و هم اختلالت روانپزشکی پس هم باید پیش متخصص غدد - تغذیه - فوق گوارش - روانپزشک و در نهایت رواندرمگر مراجعه کنید تا مشکاتون حل بشه ولی اورژانسی نیست ولی حتما باید باید مسایل جسمی و هورمونی درمان بشه بعد مسایل روانپزشکی و دارو روان درمانی . موفق باشید

میبخشید آقای دکتر از نظر مشکلات گوارشی و کم خونی تحت درمان هستم
فوق تخصص غدد هم چکاپ کامل برام تجویز کردند انجام دادم
مشکلات هورمونی نداشتم
طبق آزمایش های کامل دو ماه پیش

به لحاظ دارو درمانی از جنبه ی روان و مسائل مربوط به روانپزشکی میخواستم به جنابعالی مراجعه داشته باشم.
ولی ممکنه بپرسم آیا ویزیت رو برای بیمه ی تکمیلی رسید می‌دهند در محل طبابت جنابعالی؟

با تشکر فراوان و
همچنین با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما پزشک خوب

1 پـاسـخ

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران