84 84 ک.
آقــا

درد در ریشه اانگشت شست چپ؟

با سلام و احترام. من 76 سال دارم ووصع جسمانیم نسبت به سنم بسیار خوب است. تا زمان بسته شدن باشگاهای بدنسازی و استخرها یک روز درمیان باشگاه و استخر میرفتمم که بعلت مراعات کردن پرهیز از محیط های شلوغ هردو باشگاه واستخر را کنار گداشته ام و حدود یکسال است که اکثرا خانه نشین شده ام.

هردو واکسن کوید-19...نوع آسترازینکا....بمن تزریق شده و هیچگونه واکنش منفی بدنم نشان نداد.
دو روز است که استخوان ریشه انگشت دست چپم درد گرفته بطوریکه هر کاری مربوط به استفاده از انگشت شست باشد بعلت افزایش التهاب ودرد قادر به انجام نیستم.

اگر محیط های درمانی آلوده نبودند بدون شک مزاحم جنابعای نشده به یک اورتوپد مراجعه میکردم.

از حضورتان سپاسگزار میشوم اگر دلیل و یا دلایل ایجاد این مشکل را ....جهت جلو گیری از تکرار.....عنوان فرموده علاج مربوطه را تجویز فرمایند.

من چون قبلا به طور موقت به نقرس مبتلا شده بودم از همان قرصها....نصف قرص مداسین 1....و 2 قرص الوپورینول 100.....دیشب استفاده کردم که اثری نداشته اند.

بتشکر قلبی و ارزوی سلامتی برای شما خدمتگذار جامعه

رضا فتاحی

4 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران