اختلال در خواب ؟

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
خانم دکتر من از وقتی یادم میاد مشکل خوابیدن دارم خیلی خیلی دیر به خواب میرم و تقریبا همیشه خوابم سطحی هست و خیلی کم پیش میاد که به خواب عمیق برم و حتی وقتی هم که خوابم عمیق میشه با کوچکترین صدایی از خواب بیدار میشم انگار همیشه گوشهام میشنوه در خواب و احساس میکنم همیشه مغزم بیداره
خیلی وقتها به هیچ چیزی فکر نمی‌کنم اما باز هم ذهنم بیداره
به چندین متخصص اعصاب و روان هم مراجعه کردم داروهای خواب آور بهم دادن اما حتی با داروی خواب آور عمق خوابم بهتر نشده و همچنان با کوچکترین صدا یا حرکتی در اطرافم از خواب بیدار میشم و این دارو ها تنها به زودتر خوابیدنم کمک کرده و بعد از تموم شدن دوره درمان باز به حالت قبل برگشتم
میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران