۴۰
۵۲
خانــم

مدتی هست گردنم تا پایین کتف چپم درد میکنه آیا میتونه مشکل از ستون فقرات باشه؟

سلام وقت بخیر
حدود یک ماهه که آخرین مهره گردنم تا انتهای کتف چپم درد میکنه به طوریکه موقع نشستن درد بیشتر میشه و کف دست و انگشتانم گز گز میکنه.
در ضمن من چپ دست و دبیر ریاضی هستم آیا این درد گرفتگی کانالهای عصبی هست یا احتمال جابجایی مهره های ستون فقرات داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
و لطفا بفرمایید قبل از مراجعه به شما باید MRIبشم و بیارم خدمتتون یا اینکه خودتون تجویز می فرمایید؟؟

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران