۳۶
۱۰۰
آقــا

سرفه های خلط اور؟

سلام
وقت بخیر
هفته قبل هم پیامی مبنی بر سرفه خلط اور که حدود 25 یا 27 روزی دارم برای شما ارسال کردم تا هفته قبل دوبار به دکتر مراجعه کردم و گفتن حساسیت پیدا کردی و قرض ازیتروماسین500 با سیتروئن و آمپول سترافکسین نوشتن
دوشنبه قبل هم برای بار سوم به دکتر مراجعه کردم و حتی عکس از سینه و آزمایش خون هم دادم و هیچ مشکلی نبود
ایشان هم ازیترماسین 250 با شربت برم هگزین بالورتادین نوشتن
ولی باز هم سرفه خلط اور سفید دارم
آیا احتمال هست که به انتی بیوتیک و شربت حساسیت پیدا کرده باشم چون در طول این 25 روز مصرف کردم؟
آیا احتمال حساسیت به مواد ضدعفونی که در این ایام استفاده میشه و باعث سرفه خلط اور بشه؟
آیا احتمال هست این سرفه ها ناشی از استرس این ایام که درگیر بیماری همه گیر شده ایم باشه؟
چون بعضی مواقع به این مسئله فکر میکنم
دمای بدنم چند ثانیه میره حتی به عواملش فکر میکنم احساس چند ثانیه ای تنگی نفس می کنم و همین که حواسم پرت بشه حالت طبیعی پیدا می کنم
ولی سرفه ها ی خلط اور همچنان وجود داره

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين همه مراجعه به پزشک و مصرف زياد آنتي بيوتيک اصلا لازم نبود. کمي عجله مي کنيد. فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد، بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران